MAI DE FOLIE ! 15 % DE RÉDUCTION SUR LA COLLECTION 2021 - ACHETEZ MAINTENANT
Inscrivez-vous et recevez 5€ de reduction !
NOUVEAU - Chèques-cadeau Puckababy. Des gigoteuses d'amour, offertes par vous !
NOUVEAU - Découvrez Piep dans nos nouvelles couleurs naturelles

 

Puckapedia

Tout ce que vous devez savoir sur le sommeil de votre bébé, réuni au même endroit.

 

Pourquoi mon bébé dort-il si peu la journée ?

Als je baby ‘s nachts slecht slaapt is dat natuurlijk heel vervelend. Maar een baby die overdag niet wil slapen is zeker net zo vermoeiend! Zowel voor jou als voor je kleintje zelf.
Baby’s zijn uitstekend in staat om zichzelf wakker te houden, iedere zintuiglijke prikkel kan een aanleiding zijn om niet te gaan slapen. En voor je het weet beland je in een vicieuze cirkel van overprikkeld raken, niet slapen, vervolgens oververmoeid raken en daardoor weer niet kunnen slapen. Lastig.

Valeurs TOG et chaleur : que faut-il prendre en compte ?

Vous craignez que votre bébé n'ait trop froid ? Ou il dort mal à cause de la chaleur ? Vous recevez des conseils de toute part pour un sommeil sûr ? Et que sont les valeurs TOG ? On vous explique tout !

Pourquoi mon bébé se réveille-t-il toujours en sursaut ?

Schrikt jouw baby snel wakker in zijn slaap? En zwaait hij daarbij met zijn armpjes en beentjes? Meestal begint hij daarna te huilen. Dit is normaal en het gevolg van de MORO reflex, een primair schrikreflex dat bij jonge baby’s voorkomt. Rond de 2-4 maanden verdwijnt deze primaire reflex en gaat over in de normale schrikreflex.