Donderdag, 7 februari 2019

Wat is de Puckaclub?

Als lid van de Puckaclub spaar je autmotisch bij iedere aankoop gratis hartjes voor leuke kortingen of een gratis Cover Kidz (t.w.v. €39,95)! Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, ben je als eerste op de hoogte van onze (kortings)acties en kun je te allen tijde bij onze slaapexperts terecht voor tips en adviezen.

Meld je nu aan!

Meld je hier aan om lid te worden voor de Puckaclub. Na je regirstratie ontvang je een mailtje op het door jou opgegeven mailadres. Volg de instructies in dit mailtje om je registratie af te ronden en te voltooien. Als cadeautje ontvang je 10 gratis hartjes op je Puckaclub spaarkaart. Gewoon omdat we het leuk vinden dat je lid van onze club bent geworden! Deze 10 hartjes zijn direct in te wisselen voor €5.- korting. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om door te sparen voor een volle spaarkaart (vol = 20 hartjes). Wil je je spaarkaart bekijken, log dan in op de Puckababy webshop. 

Spaar voor leuke korting

Ben je lid van de Puckaclub, dan worden er na iedere aankoop gratis hartjes op je spaarkaart bijgeschreven. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Aan ieder product dat je via de webshop bestelt, zitten namelijk hartjes gekoppeld. Hoeveel hartjes je voor een product ontvangt, zie je bij het product in onze webshop vermeld staan. De hartjes worden bijgeschreven nadat je bestelling is afgerond.

Wanneer je 20 hartjes op je spaarkaart hebt staan, heb je een volle spaarkaart. Deze volle spaarkaart kun je bij je eerst volgende bestelling inwisselen voor €20.- korting of voor een heerlijk zachte Cover Kidz deken t.w.v. €39,95. Het inwisselen van je spaartkaart doe je in je winkelmandje.

Is je spaarkaart nog niet helemaal vol maar wil je toch hartjes inleveren? Dat kan, bij tussentijds verzilveren wordt de helft van je tegoed verrekend. Bij 10 hartjes krijg je dus €5.00 korting. Je kiest zelf je moment van verzilveren! De hartjes op je spaarkaart blijven 2 jaar lang geldig.