Maandag, 18 februari 2019

Wat draagt mijn kindje met koud weer?

Wanneer het buiten extreem koud is kleed je je kleintje 's nachts het liefst zo warm mogelijk aan, inclusief slaapzak! Maar let er goed op dat je je kindje niet onnodig te warm aankleedt en het hierdoor te warm krijgt. Beter iets te koud dan te warm! Handjes en voetjes kunnen koud aanvoelen maar uiteindes van het lichaam voelen altijd wat kouder aan. De beste graadmeter is het halsje van je kleintje, hier voel je of je kindje het behaaglijk heeft. Doordat je kleintje in een coconnetje ligt, blijft het al lekker op temperatuur. Kijk daarom altijd even naar onze TOG schema's, deze vind je onderaan in dit artikel.

Teddy voor de koude nachten

Voor de koude winternachten en voor kindjes die niet onder een dekentje slapen, hebben wij onze heerlijk zachte en warme Teddy slaapzakken en onze Puckababy favoriet, de Bag 4 Seasons. De Piep TeddyMini Teddy en de Bag Newborn Teddy houden je kindje heerlijk warm! Deze fijne en zachte stof zorgt ervoor dat je kindje lekker warm en veilig door kan slapen. Zo lekker warm dat een dekentje niet nodig is. Dat geldt ook voor de Bag 4 Seasons. Met de Bag 4 Seasons heb je het hele jaar door de ideale slaapzakdikte bij de hand, dankzij het 4-in-1 systeem. Deze slaapzak heeft wantjes voor de koude winterdagen, is in lengte verstelbaar en te gebruiken vanaf 6 maanden tot 2,5 jaar. Voor jarenlang slaapplezier!

TOG-overzichten

Om je te helpen beslissen hoe je je kindje het beste kunt kleden tijdens die koude winternachten, vind je hier van alle slaapzakken een handig overzichtje. Deze overzichtjes zijn op basis van de kamertemperatuur waarin je kindje slaapt.

Heb je vragen over een van deze overzichtjes, laat het ons dan zeker even weten. We helpen je graag verder.