Ervaringen van andere ouders

"Ideaal dat speentje aan die knoop"
Heerlijk zacht knuffeltje. Ideaal dat speentje aan de knoop vastgemaakt. Daardoor blijft het gemakkelijker in de mond en is het speentje ook sneller terug te vinden (vooral ook handig in het donker).

"het enige dat dan werkt"
Lilly kan echt niet meer zonder. Wanneer ze huilt en ontroostbaar lijkt te zijn, dan is jullie knuffeltje het enige dat dan werkt. Jammer genoeg waren wij daar zelf pas na een aantal dagen achter gekomen! Maar zoiets verzin je toch eigenlijk niet zelf? Tussen al die doekjes en dingetjes, waarom nét die ene?


"zonder Sleepy is het drama!"
Wij hebben inmiddels er 3 van liggen. Want zonder Sleepy is het drama! Maar dat hebben wij er graag voor over hoor. We vinden een reserve wel gemakkelijk, voor wanneer de andere in de was zit.

"fijn gevoel tegen haar huidje"
Mooi product, en toch weer net even anders van jullie. Ze vindt het een heel fijn gevoel tegen haar huidje.


"eentje voor mezelf"
Als ik zie hoe enorm kleine Jorn van zijn superzachte knuffeltje geniet, dan zou ik er ook wel eentje voor mezelf willen!!! Ha, ha...

"cadeautje in mijn kraampakket gekregen"
Als cadeautje in mijn kraampakket gekregen. Erg leuk en het kwam meteen goed van pas. Heb overigens zojuist de Piep hier besteld. Antje is nu 4,5 week en begint plots allemaal met de armpjes te werken terwijl ze slaapt. Na overleg met jullie klantenservice mocht ik de Piep gaan uitproberen. Top service, Ben benieuwd!


Meer ervaringen

Zacht en herkenbaar

Zacht en herkenbaar

Kinderen houden van knuffelen en geknuffeld worden. Daarnaast mag een eigen knuffeltje ook niet ontbreken. Een stofje dat de kleine uk al heel snel herkent. Voor een pasgeborenen is het voelen van een lekker stofje tegen het wangetje vaak al voldoende. Het lekkere gevoel geeft troost en de herkenning stelt gerust. De Sleepy is zo’n typisch herkenbaar knuffeltje. Het voelt heerlijk zacht tegen het wangetje. Het maakt de baby duidelijk dat het in het bedje is. Waar het tijd is voor een nieuw slaapje.

Sleepy

  • Hoog knuffelgehalte
  • Met knoop voor het speentje
  • Mooi als cadeautje