Ervaringen van andere ouders

"Af en toe wat tijd voor mezelf"
Ik ben zelf geen draagdoek fan. Ik weet dat het ook goed helpt om je kindje gerust te stellen, maar ik vind het geen fijne gedachte om de hele dag met mijn kind rond te lopen. Ik heb ook graag af en toe wat tijd voor mezelf, bijvoorbeeld om iets in huis te kunnen doen. Dat kan met een draagdoek aan natuurlijk wel, maar ik vind het toch een heel gedoe dan. Bovendien vind ik fijn dat ik Lotte op een rustige plek verder kan laten slapen. We hebben de Sleeper in gebruik vanaf dag 10. Ze is nu 6 weken en het bevalt ons heel goed!
— Moeder van Lotte

"fan van jullie Sleeper!"
Hier ook een fan van jullie Sleeper! Ik kreeg dit wiegje van mijn ouders als kraamcadeau en wist eigenlijk niet wat ik ermee moest. Maar wat blijkt; het komt nu echt de hele dag van pas. Ik wissel af met haar eigen bedje, maar het is ideaal voor beneden in de box, na het voeden bij mij in bed, en wanneer we op stap gaan (naar mijn ouders bijv, ha ha).


"super tevreden met deze aankoop!"
Jullie Sleeper wiegje werd mij in de winkel geadviseerd. Bij onze Mutsy kinderwagen. Veel kinderwagen bakken schijnen nogal hard te zijn namelijk. Met het wiegje erin gaat het perfect. We gaan veel wandelen en dan weet ik zeker dat Jan fijn en lekker warm ligt. En verder in huis gebruik ik de Sleeper ook veel. Vaak ook aan begin van de avond als Jan zijn huil(half)uurtje heeft. Ben dus heel tevreden met deze aankoop!
— Moeder van Jan

"inderdaad zoooo herkenbaar"
Jaaaaaaa, inderdaad zoooo herkenbaar, dat rondlopen met je baby op de arm. En maar hopen dat je ze een beetje kunt troosten. Want soms is het toch zo zielig. Wij lopen ook al een poos te tobben. Ik heb daarom jullie Sleeper net besteld en ga hem morgen dus meteen uitproberen!!! Heb er al goede dingen over gehoord, dus ben benieuwd!


"Toppie!"
We zijn met de Sleeper begonnen nadat ze een week lang elke keer, nèt aan het begin van de avond ontroostbaar leek. Natuurlijk hartstikke zielig voor haar, maar ook niet zo fijn voor ons eerlijk gezegd. Het begon meestal net rond de tijd dat ik zou willen gaan koken en dat we daarna moesten eten. En na een week lang errug gemakkelijk eten..., ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Ik kwam via via bij jullie wiegje uit en heb er meteen een laten komen. Wanneer het niet beviel, kon ik het volgens jullie klantenservice toch terugsturen. Maar dat bleek niet nodig. Want ik weet niet wàt er gebeurt wanneer ze in het wiegje ligt, maar het werkt! Jippie!!! Soms valt ze meteen in slaap en soms ligt ze nog even wat te brabbelen in de Sleeper in de box, die we dan vlakbij ons zetten. In elk geval lijkt ze er heel rustig van te worden en komt ze er haar moeilijke momentjes goed mee door. Toppie!

"dat zag er zo ideaal uit"
Ik zag er iemand mee in het vliegtuig en dat zag er zo ideaal uit, dat ik die mama wel aan moest klampen. Thuis heb ik het opgezocht, maar ik vond het wat duur voor die 4 maanden. Heb het toch besteld, en sindsdien geen seconde spijt van. Het ziet er heel mooi uit en ik gebruik het dag en nacht. Leentje is inmiddels een hele gemakkelijke slaper en dat is ook veel waard!
— Moeder van Leen


Meer ervaringen

Zonder slaap, geen leven

Zonder slaap, geen leven

Als ouder weet je hoe belangrijk goed slapen is voor jouw pasgeboren baby. En voor jezelf. Veel baby’s zijn echter heel gevoelig voor de vele prikkels die ze plots waarnemen. Dat uit zich vrij snel in huilen en vooral moeilijk in slaap kunnen komen. De Sleeper verkleint die grote nieuwe wereld, het geborgen gevoel van mama’s buik is weer even terug, en dat stelt de baby gerust.

Door je kindje dichtbij je te houden en een beetje te wiegen, valt het in het warme coconnetje snel in slaap. Ideaal voor de bekende huiluurtjes. Het effect van het wiegje op je kindje dat oververmoeid en ontroostbaar lijkt, is enorm. Je kindje belandt weldra in dromenland waar al die prikkels en onrust weer een plaatsje krijgen. Lees meer ›

Sleeper

  • Wiegt
  • Kalmeert
  • Baby slaapt snel in
  • Overal een fijn bedje