Puckababy®

AeroSleep nv wordt QLEVR en neemt het Nederlandse Puckababy over

AeroSleep nv neemt het Nederlandse Puckababy bv over. Gelijktijdig met de overname wordt ook de nieuwe groepsnaam QLEVR gelanceerd. QLEVR huisvest de merken AeroSleep, Puckababy en AeroMoov. De merken behouden elk hun eigen identiteit.

Lees verder >
Puckababy®

Over Puckababy® | We. Design. Sleep.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. De Puckavideo toont je het ultieme Puckababy gevoel: ‘Love in every hug.‘

Lees verder >
Puckababy®

Puckababy® | Hall of fame

Welkom bij de Puckababy® Hall of Fame. Een hartverwarmend schilderij van spontane inzendingen door dankbare Puckababy fans! Join the club?!Mail dan je foto naar: media@puckababy.com

Lees verder >
Puckababy®

Puckababy, de slaap expert voor baby en peuter

Puckababy werd in 2007 geboren en breidde haar collectie in de jaren daarna flink uit. De eerste telg van het hele Puckababy slaapconcept was het inbakerslaapzakje van 0 tot 6 maanden. Een modern antwoord op het strakke inbakeren van vroeger. Vertaald naar de behoeftes van jonge, moderne ouder; niet strak, mooi en gemakkelijk in gebruik. Door de kindvriendelijke en veilige vormgeving van het Puckababy slaapzakje durfden jonge ouders het inbakeren op deze manier wel aan. Ze beschouwden de Puckababy niet als zielig en alternatief, maar als een mooi en lief coconnetje dat je kindje geborgenheid geeft om door te kunnen slapen.

Lees verder >
Puckababy®

Basic Parenting Experts over Puckababy®

Goed slapen is goud waard! Als jouw baby goed slaapt, slapen jullie ook! En uitgeruste ouders zijn het leukst, het leukste voor jezelf en voor je baby. 

Lees verder >
Puckababy®

Puckababy in vakblad Babywereld

Puckababy maakt kwalitatieve slaapzakken waarin veel kindjes, tot opluchting van hun ouders, graag lang en diep slapen. Maar het team van Puckababy heeft ook oog voor design. Daar past ook een oer-Hollands icoon bij: nieuw bij Puckababy is de samenwerking met Nijntje!

Lees verder >
Puckababy®

Puckababy® & De Babyconsulent®

Puckababy® helpt alle ouders met slaapproblemen bij hun baby, peuter of kleuter. We bieden een luisterend oor, geven advies en kijken samen of onze producten de oplossing zijn. Wanneer de onrust aanblijft, dan verwijzen we door naar de huisarts, verloskundige en het consultatiebureau. Ook bevelen we de Babyconsulent® van harte aan. Samen met hen hebben we namelijk al veel onrustige slapertjes mogen helpen. Esther van Bloemen-Bartels, voorzitter van Verpleegkundig Babyconsulenten Nederland, over de Babyconsulent®:

Lees verder >
Puckababy®

Vrouwawards.nl

Vrouw magazine verschijnt wekelijks op zaterdag bij de Telegraaf en rijkt ieder jaar de VROUW awards uit.Dit jaar is Puckababy® collection TEN genomineerd door Vrouw.nl voor de Vrouw Awards in de categorie Huishouden. Helemaal geweldig natuurlijk, zeker omdat zowel VROUW magazine als Puckababy dit jaar hun 10-jarig jubileum vieren! Wil jij dit met ons mee vieren? Breng dan nu jouw stem uit via deze LINK en maak kans op kaartjes voor het VROUW jubileum concert op 30 oktober in AFAS Live Amsterdam!

Lees verder >
Puckababy®

Let op waar je jouw Puckababy koopt..

Enige tijd geleden krijgen wij het bericht van een verdrietige mama. Ze had een prachtige Puckababy® slaapzak gekocht op Marktplaats, maar heeft deze helaas nooit mogen ontvangen. Aangezien dit helaas niet de enige mama is die dit is overkomen willen wij onze Puckafans graag waarschuwen. Lees hieronder haar verhaal.

Lees verder >
Puckababy®

Wat de baby eigenlijk voelt……

Met de geboorte van je baby, begint zijn leven. Vervolgens gebruikt hij zijn zintuigen om de wereld te ontdekken, hij ruikt, kijkt, luistert, proeft en voelt vooral. Maar wie denkt dat voelen voor een baby pas na geboorte begint heeft het mis. Zijn ervaringen tijdens de zwangerschap spelen een grote rol in zijn leven na geboorte. Wat hij voor geboorte fijn vond, kan hem nu ook ontspannen en zelfs helpen bij het leren alleen slapen of langer slapen.

Lees verder >
Puckababy®

Puckababy® | Shop in shop

Een kijkje achter de schermen bij Puckababy. Het resultaat van ons deco team, dat regelmatig helpt bij het inrichten van verschillende shop-in-shops van onze verkooppunten. We verzamelen hier graag steeds meer voorbeelden van mooie winkels waar Puckababy verkrijgbaar is.

Lees verder >
Puckababy®

Anderen over Puckababy®

Regelmatig zien we Puckababy verschijnen in blogs of vlogs van enthousiasma mama's. Deze delen wij dan ook graag op onze social media kanalen. Toch willen wij ze ook hier dolgraag nog eens noemen zodat jij als (toekomstige) mama ze allemaal nog eens rustig door kan lezen. Mis jij nog een leuk artikel in deze lijst? Stuur dan snel een mailtje met de link naar media@puckababy.com

Lees verder >
Puckababy®

Puckababy Happy Sleep Campagne

Lees verder >