Maandag, 18 februari 2019

Mag mijn kindje evengoed in een Puckababy® slaapzakje slapen wanneer het niet onrustig slaapt?

Wanneer een baby net geboren is, komen er ontzettend veel prikkels op de baby af. Goed slapen is heel belangrijk omdat dan alle indrukken worden verwerkt. Wanneer het slaaptijd is, is het voor veel baby’s moeilijk om rust te vinden en om hun slaap te kunnen vatten. Een fijn slaapzakje helpt hierbij. 

Inbakeren met de Puckababy Piep

Inbakeren geeft begrenzing, warmte, extra geborgenheid en het doet denken aan al die tijd bij mama in de buik. De herkenning van het geborgen gevoel voelt heel vertrouwd en dat stelt de baby gerust. Het lijfje komt tot rust en de baby valt rustig in slaap. Dat wil niet zeggen dat alleen onrustige kindjes baat hebben bij een Puckababy inbakerslaapzakje. Ook voor kindjes die goed in slaap vallen kan de geborgenheid van de Piep erg fijn zijn.

Slapen in de Bag Newborn

Mocht je niet willen kiezen voor een slaapzakje waarbij de armpjes in het zakje zitten, dan is de Bag Newborn een uitstekende optie. Dit slaapzakje heeft mouwtjes en anti-krab wantjes. De warmte en bescherming van de Bag Newborn stellen je kindje gerust. Rust bevordert het slaapritme van je kindje. Slapen is nodig om goed te groeien en om alle indrukken te kunnen verwerken. Zorg ervoor dat je kindje graag gaat slapen en dat het goed door kan slapen. Voorkom dat je kindje te koud ligt en zich verloren voelt. Daardoor valt het moeilijk in slaap, wordt het zomaar wakker en slaapt het te kort. De combinatie van de pasvorm en hoge kwaliteit materialen voorkomen dat de baby zich in het bedje verloren voelt. Dit slaapzakje sluit mooi aan bij het lijfje en de armpjes. De zachte materialen voelen heel aangenaam. In dit slaapzakje slaapt je kindje langer, beter en wordt het uitgerust weer wakker.