Woensdag, 28 juni 2017

Let op waar je jouw Puckababy koopt..

Enige tijd geleden krijgen wij het bericht van een verdrietige mama. Ze had een prachtige Puckababy® slaapzak gekocht op Marktplaats, maar heeft deze helaas nooit mogen ontvangen. Aangezien dit helaas niet de enige mama is die dit is overkomen willen wij onze Puckafans graag waarschuwen. Lees hieronder haar verhaal.

Opgelicht

Onlangs kocht ik op aanraden van een vriendin de Bag 4 Seasons via puckababy.com. Wat een verademing was dat! Door het regelmatig spugen van ons dochtertje wilde ik al snel een tweede. Maar aan de topkwaliteit hangt ook een prijskaartje, daarom besloot ik via marktplaats op zoek te gaan. Daar werd de Bag 4 Seasons NIEUW aangeboden voor €65,-. De verkoper gaf aan deze goedkoop in te kunnen kopen en dat hij/zij ze daarom voor deze prijs kon aanbieden. Omdat dit te mooi om waar te zijn leek vroeg ik om meerdere foto’s, het adres van de verkoper en of ik de slaapzak kon komen ophalen. Alle informatie kreeg ik. Enkel het adres voor het afhalen en dat wat bij de advertentie stond kwam niet overheen. De verklaring van de verkoper was dat dit automatisch ging en Google maps wel vaker onnauwkeurig was. Omdat het me toch niet zou lukken om de slaapzak op de afgesproken tijd op te halen besloot ik het geld vast over te maken en de slaapzak te laten verzenden. Ik kreeg een foto van een briefje met daarop de naam Hoefnagel en het bankrekeningnummer. Later kreeg ik ook de voorletters door. Ik vond het vreemd dat dit niet gewoon werd getypt en besloot het rekeningnummer te checken bij de politie. Er waren geen vreemde meldingen bij dit rekeningnummer.

Toen ik het geld niet snel genoeg overmaakte kreeg ik verschillende beschuldigingen en werd gedreigd om de slaapzak aan iemand anders te verkopen. Dus maar snel overgemaakt. Daarna ontving ik maar geen slaapzak, kreeg te horen dat de verzending langer duurde dan verwacht. Maar je raadt het al.. ik heb nooit meer iets mogen ontvangen. Conclusie: OPGELICHT.

Uiteraard is er aangifte en melding van oplichting gedaan. Met dit stuk wil ik alle andere Puckafans graag waarschuwen.

We willen deze mama, Marktplaats en de politie bedanken voor het correcte handelen.

Ten slotte een tip van Puckababy®: word lid van de Puckaclub. Zo spaar je hartjes die je weer in kunt leveren tegen korting en profiteer je regelmatig van speciale VIP-acties.