Maandag, 2 september 2019

Interiorlovers.com - "Puckababy • Slaap plezier voor je baby"

"De Puckababy slaapzak is een echte MUST voor je baby. Loua sliep haar eerste nachten onder hele mooie dekentjes, maar ik ben al vrij snel overgestapt naar het slaapzakje van Puckababy. Dit raad ik ook echt alle papa's en mama's aan. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder..."

"Loua was nog geen week in ons leven en m'n eerste hartverzakking was al een feit. Gelukkig ligt ze naast ons in haar bednest, een Co-sleeper met transparante zijkanten. Op een ochtend schrok ik wakker en keek ik naast me. Daar lag Loua, helemaal verdwenen onder haar lakentje. Hoe kon dit nu gebeuren? Ik had haar nog zo strak ingestopt. Met haar wilde armpjes en beentjes heeft ze het toch voor elkaar gekregen, de dame. Ik ben die ochtend direct een Puckababy slaapzakje gaan bestellen, thank god."

''De komende jaren wil ik niks anders meer voor m'n mini"

SLAPEN

"Goed en veilig slapen is voor ieder baby'tje ontzettend belangrijk. De hersentjes zijn in hun slaap namelijk druk bezig met het verwerken van alle prikkels, daarom slapen ze zo ontzettend veel. En omdat ze zo veel slapen, wil jij als moeder zijnde dat dit zo fijn en veilig mogelijk gebeurd. Logish natuurlijk. Puckababy is er voor jou en je kleintje. Luxe slaapzakjes (met awesome designs), mogelijkheid tot inbakeren op een veilige manier en het gehele jaar door te gebruiken. Loua is begonnen met de 'Puckababy Piep' van Tencel. De Piep is een heel klein, lief en mooi slaapzakje, speciaal voor de newborns (te gebruiken van 0-3 maanden). Deze heeft een buikband, een soort hesje waar je baby'tje ingelegd wordt. De armpjes liggen hier losjes overheen, maar blijven wel binnen in het slaapzakje. Hierdoor wordt de bewegingsruimte verkleind, waardoor ze rustiger en beter slapen. Ik heb hele fijne ervaringen met dit slaapzakje en Loua slaapt als ...................  "

Lees de hele blog over Nikki haar ervaring met Puckababy op interiorlovers.com

Nikki - Interiorlovers.com - "Puckababy • Slaap plezier voor je baby"