Vrijdag, 24 juni 2016

Hoe het begon...

Het is soms onwerkelijk hoe geliefd Puckababy in zo'n korte tijd is geworden. Het idee dat we al zoveel ouders en hun kleintjes hebben mogen helpen, is heel bijzonder. Langs deze weg wil ik persoonlijk mijn dank uitspreken aan het lieve Puckababy team, de artsen en alle winkeliers waar we zo hecht mee samenwerken. Bovenal, dank aan al die kersverse ouders die Puckababy zoveel vertrouwen hebben geschonken.

Het is allemaal begonnen met de Puckababy Piep. Het idee is eenvoudig, doch effectief: een klein slaapzakje waarin baby's geborgenheid vinden en tot rust komen. Het beschermende coconnetje geeft vertrouwen; de baby herkent het comfort en de geborgenheid van al die maanden in mama's buik. De begrenzing voorkomt ook dat de kleine zichzelf wakker slaat door ongecontroleerde reflexbewegingen. Deze zijn weer een gevolg van het moeilijk kunnen verwerken van alle prikkels. 

Dat die onrust steeds vaker voorkomt, is ergens niet vreemd. Wat komt er toch ook veel op die kleintjes af...!

De reacties op onze Puckababy waren overweldigend en hartverwarmend. Puckababy werd met open armen ontvangen door vele artsen en kersverse ouders. Uit puur enthousiasme over het resultaat deelden zij spontaan hun ervaring met lotgenoten, collega artsen én met ons. De vraag naar meer producten kwam al snel. De collectie breidde zich uit en Puckababy groeide uit tot een geliefd merk waar we zo trots op zijn.

Sandra Bottram-de Louwere, eigenaresse Puckababy en schrijfster van het Puckabook;

Als eerbetoon aan al die papa's en mama's en hun vertrouwen in Puckababy, heb ik het Puckabook geschreven. Uit de vele vragen die onze klantenservice dagelijks ontvangt, weten we dat er nogal eens onzekere momenten kunnen zijn. Ik hoop daarom van harte dat deze informatie zal mogen bijdragen aan een mooie periode vol liefde, geborgenheid en vooral genieten van elkaar.