Blogs & vlogs

Momspiration.nl - "Uitslapen met een baby = niets is onmogelijk!"

"Het zijn de meest gestelde vragen van afgelopen maanden. Vragen die je als (nieuwe) mamma soms niet meer kunt horen maar toch eigenlijk ook altijd aan andere ouders vraagt. En zo ging het natuurlijk ook bij ons: "Hoe gaan de nachten?" of "Slaapt Mick al door?" hebben het goed gedaan afgelopen jaar."

Lees verder >
Blogs & vlogs

MiniMe.nl - "Gespot! Slaapzak voor baby & dreumes: Puckababy Bag 4 Seasons"

"Een slaapzak kiezen voor je baby of dreumes is best lastig. Er is zó veel keus! Ik maak het je makkelijk en tip je dé slaapzak voor baby en dreumes: de Puckababy Bag 4 Seasons. Ik vertel je graag waarom ik en mijn mini me Mink zo blij zijn met deze 4-seizoenenslaapzak!"

Lees verder >
Blogs & vlogs

Mamalotje.nl - "Lekker buiten slapen"

"Op het kinderdagverblijf waar Fiep eens per week heen gaat zijn een soort konijnenhokken voor kinderen. Dan kunnen ze lekker buiten slapen. Mij leek dat heel gezond dus Fiep moest er ook aan geloven. In koude landen slapen kinderen ook in de winter gewoon buiten (niet in de nacht hoor haha). Zelfs als het vriest. Ik ga maar gewoon mee in de gewoontes van het kinderdagverblijf hierin, zij zullen er ook wel verstand van hebben. Tot nu toe slaapt ze dus gewoon buiten, ook als het flink koud was."

Lees verder >
Blogs & vlogs

Interiorlovers.com - "Baby Essentials Loua Mae"

"Benieuwd naar de producten die voor mij, stuk voor stuk, onmisbaar waren in Loua haar eerste weken? Lees dan snel verder :)"

Lees verder >
Blogs & vlogs

Mamasliefdevoordrie.be - "Inbakeren en het belang van geborgenheid"

De eerste weken na de geboorte van je kleintje zijn erg wennen. 9 maanden lang heeft hij warm, veilig en geborgen in mama's buik mogen vertoeven.

Lees verder >
Blogs & vlogs

Interiorlovers.com - "Puckababy • Slaap plezier voor je baby"

"De Puckababy slaapzak is een echte MUST voor je baby. Loua sliep haar eerste nachten onder hele mooie dekentjes, maar ik ben al vrij snel overgestapt naar het slaapzakje van Puckababy. Dit raad ik ook echt alle papa's en mama's aan. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder..."

Lees verder >
Blogs & vlogs

By-Marleen.nl - "Slaap kindje slaap, slaap lekker met Puckababy"

"In mijn blog over de musthaves noemde ik Puckababy al. Nog niet gelezen, klik dan hier.  En omdat ik zo’n fan ben, verdienen ze een eigen blog. Ik heb een Puckababy slaapzak en een Puckababy gogo. Waarom ik fan ben, zal ik jullie hier vertellen." 

Lees verder >
Blogs & vlogs

Bybineke.nl - "(Vakantie) Musthaves: Puckababy Bag 4 Seasons"

"Lize slaapt al vanaf ze twee maanden is in een Puckababy slaapzak. Eerst in de Puckababy Bag Newborn en vanaf dat Lize bijna een half jaar was in een Puckababy Bag 4 Seasons. De Puckababy Bag 4 Seasons is een slaapzak waar je kindje super lang plezier van heeft. Doordat deze vier seizoenen slaapzak van Puckababy in drie standen te verstellen is, past je kindje de slaapzak totdat ze ongeveer 2,5 jaar is."

Lees verder >
Blogs & vlogs

lifestyle-lagom.com - "Ingewikkeld: Dekens, lakens en (duur)zame roze slaapzakken"

Het is twee uur in de nacht. Het is donker. Toch ben ik wakker. Naast mij hoor ik Noa verwikkeld in een gevecht. “Zou ze het zelf oplossen? Niet op alles direct reageren. Laat haar maar even.” Het gerommel gaat dan over in frustratie en gehuil. Ik doe het licht aan.

Lees verder >
Blogs & vlogs

Newborn.fit.mama over Puckababy

Kimberly is moeder van peuter Ramos en is onlangs bevallen van eeneiige-tweeling Charly en Bobby. Ondanks dat de meisjes te vroeg geboren waren, gaat gelukkig alles goed met ze. Naast het zorgen voor haar 3 kindjes, runt Kimberly ook nog haar eigen bedrijf waarbij ze moeders helpt bij het fit worden en afvallen. 

Lees verder >
Blogs & vlogs

MommyProof.tv - "Alles-over-slapen"

Puckababy lanceert in samenwerking met MommyProof.tv deze alles-over-slaap vlog. Met de beste slaaptips van bekende mama's en babyprofs! Wat zijn do's & don't als het gaat om slapen én wat kun je doen om jouw kindje te laten doorslapen?  Heb je na het zien van de video nog andere slaapvragen of wil je meer weten over slaap? Neem dan een kijkje op Puckapedia.

Lees verder >
Blogs & vlogs

Bewustmoeder.nl - "Je baby leren zelfstandig te slapen"

"Toen mijn zoontje een week of 5 oud was, constateerde de kinderarts dat hij verborgen reflux heeft en oververmoeid was. Dat hij oververmoeid was, was een gevolg van de klachten die verborgen reflux met zich mee bracht. Levi wilde niet in zijn wiegje liggen om zelfstandig te slapen. Hij wilde überhaupt niet liggen."

Lees verder >
Blogs & vlogs

Caroline Bouckenaere - "Moeilijk slapen, vermoeden van verborgen reflux en meerwaarde van Puckababy"

Hoe komt het dat mijn baby zo vaak wakker wordt ondanks alle goeie zorgen? Misschien heeft je baby last van een zogenaamde verborgen reflux?

Lees verder >
Blogs & vlogs

Reinate Bruins Slot - "Buiten slapen is niet zielig"

In Scandinavische landen is het heel gebruikelijk, hier krijg je nogal eens wat vreemde blikken wanneer je vertelt dat je kindje buiten slaapt in een buitenbedje.

Lees verder >
Blogs & vlogs

Kinderfavorites.nl - "Waarom inbakeren soms de enige manier is waarop je kindje kan slapen."

"In de slaap ontwikkelt je kindje zich. Het groeit en verwerkt alle indrukken die op de dag hebben opgedaan. Niet alle kinderen slapen van begin af aan goed en hebben daardoor overdag meer moeite met de prikkels. Wat kun je dan precies voor je kindje betekenen? Dat lees je in dit artikel van Anne, kinderfysiotherapeut."

Lees verder >
Blogs & vlogs

Mamamatsise.nl - "Hoe gaan onze nachten nu?"

"Naar aanleiding van mijn blogpost over de slaapmethode die wij toepaste toen Ise er een nachtelijk feest van maakte, krijg ik nog regelmatig de vraag hoe onze nachten nu gaan."

Lees verder >
Blogs & vlogs

The Pastel Suitcase - "5 Tips om je baby te laten doorslapen."

Beau is een echte slaapkop zeker s'nachts. Hij slaapt al sinds zijn geboorte erg goed en sinds een week of 8 al helemaal door. En dan bedoel ik ook echt door van 23.00 tot gemiddeld 09.00 uur. Zo fijn! Ik geef jullie graag mijn tips! 

Lees verder >
Blogs & vlogs

Kelly Caresse - "Persoonlijk: Mijn ervaringen met Puckababy"

"Ik deel vandaag mijn ervaringen en review van een product, eigenlijk meer een merk met een bepaald type producten, waar ik als moeder erg tevreden over ben. Ik ga het hebben over de Puckababy."

Lees verder >
Blogs & vlogs

Mommyproof.tv - "Sophia Tienstra: Mijn Bevallingsverhaal"

Eind oktober 2018 werd Sophia Tienstra moeder van haar prachtige dochter Isabella Alix. Op Mommyproof.tv deelt ze in een vlog haar bevallingsverhaal en vertelt ze over de babyproducten die volgens haar een must zijn om in je babyuitzet te hebben; waaronder haar favoriete Puckababy® producten. 

Lees verder >
Blogs & vlogs

Alboe! - Kim en Ilonka's ervaring met de Bag 4 Seasons en de Bag Kidz

Kim Jacobs en Ilonka Smits van Alboe! zijn beide fan van Puckababy®. Sinds een tijdje slaapt Kim haar meisje in de Bag Kidz en Ilonka haar zoontje in de Bag 4 Seasons. In onderstaande vlog delen zij hun ervaring met deze slaapzakken en waarom zij Puckababy® aan iedereen aanraden.

Lees verder >