"Met één slaapzak, voor altijd klaar"
"Met één slaapzak, voor altijd klaar"
TOG
2.5
Kamertemperatuur
16 °C - 18 °C

Voor de WINTER

 • Buitenzak van 100% katoen
 • Binnenzak van 50% teddy en 50% katoen
 • Met wantjes en afritsbare mouwen
 • Van 6 maanden tot 2,5 jaar
 • In een handomdraai naar elk ander seizoen

Maak de Bag 4 Seasons persoonlijk!

Ontvang deze slaapzak stijlvol bedrukt exclusief bij Puckababy®

GRATIS!

Puckababy® Bag 4 Seasons

6 maanden – 2,5 jaar | 100 cm
€ 119,95
Materiaal
Cotton
Design
Royal Grey
 • 1 dag levertijd
 • Je ontvangt dit item rond 20 mei.
 • Gratis verzending
 • 14 dagen bedenktijd
 • Betaal zoals jij wilt, óók achteraf

Opgelet! Door drukte kan de verzending en bezorging van je bestelling 1 tot 3 dagen langer duren.

 • Buitenzak van 100% katoen
 • Binnenzak van 50% teddy en 50% katoen
 • Met wantjes en afritsbare mouwen
 • Van 6 maanden tot 2,5 jaar
 • In een handomdraai naar elk ander seizoen

Maak de Bag 4 Seasons persoonlijk!

Ontvang deze slaapzak stijlvol bedrukt exclusief bij Puckababy®

GRATIS!

Ervaringen van andere ouders

"Cadeau voor onze kleindochter"
Het was een cadeau voor onze kleindochter. En ze slaapt er heerlijk in, onze dochter is er blij mee. De mouwen zijn wat lang, zij is nu 6 maanden, dus de "handschoentjes" worden nog niet gebruiken. Toen ze onder een dekentje sliep lag ze 's morgens helemaal bloot omdat ze het dekentje had weg getrappeld, nu ligt ze nog lekker warm en ze kan er nog lekker in groeien. En fijn dat je de slaapzak het hele jaar door kunt gebruiken. Top product.

"dubbel en dwars het geld waard!"
Hele fijne slaapzak, zeker het geld waard! Ons zoontje vindt de zachte binnenkant ook heerlijk. Je kunt deze slaapzak heel lang gebruiken, ook in meerdere seizoenen, dan valt de prijs nog mee. Zit ook een degelijke rits op die in het donker ook goed te sluiten is. Heel blij mee! Jammer dat ik hem niet eerder heb gekocht. Pas bij 11 maanden.


"De slaapzak voelt zaaaaaalig aan"
De slaapzak voelt zaaaaaalig aan. Na de eerste nacht slapen bleek de naad van de binnenvoering een klein beetje los. Dit gemeld bij jullie, werd goed op gereageerd, waarschijnlijk een confectie foutje. Na bewijs gestuurd te hebben kreeg ik meteen een nieuwe binnenzak toegestuurd. Je merkt dat dit een serieus bedrijf is en klachten goed in behandeling neemt.

"hekel aan wegwerpmaatschappij"
Ik heb een hekel aan die wegwerpmaatschappij waarin we leven. En aan al die goedkope zooi die overal te koop is. Zelfs in babyslaapzakken. Maar we hebben het hier wel over een baby en slaap, en dus veiligheid!!! Maar wat hoor je allemaal niet van die schadelijke stoffen en made in China spullen? Ben enorm blij dat ik bij Puckababy uit kwam. Met die éne slaapzak kan ik gewoon jarenlang vooruit, en ben ik ook helemaal gerust. Ik kan zelf meteen reageren op het weer buiten en natuurlijk op mijn kindje zelf en ik weet ook dat jullie zo verantwoord produceren en alle materialen super goed hebben laten testen. Heeft de klantenservice me uitgebreid over verteld aan de telefoon. Ben dus erg over jullie te spreken. Mijn complimenten!


"ja, lieve meiden, jullie hadden gewoon gelijk!"
Al mijn vriendinnen waren lyrisch over deze super slaapzak, maar ik wist het niet. Vond het wat overdreven. Ik was niet echt overtuigd van het verschil met alle andere zakken die overal te koop zijn. Daar ben ik inmiddels helemaal van terug. Je krijgt gewoon echt 'waar voor je geld'. Top kwaliteit, elke keer weer om te switchen naar een andere slaapzak en dus niet allerlei goedkope varianten meer nodig. Heb hem nu 5 maanden in gebruik, en kan er het komend 1,5 jaar zeker nog mee vooruit. Gaat vaak in de was vanwege de ongelukjes van mijn spruit, maar blijft super mooi. En o ja, ze slaapt er heel erg goed in. Dus ja, lieve meiden, jullie hadden gewoon gelijk!

"zojuist een tweede besteld"
Wij zijn zo tevreden over deze slaapzak dat ik zojuist een tweede heb besteld voor als de andere in de was moet. Ja ze zijn prijzig, maar nog altijd goedkoper dan steeds een grotere maat Hema/Prenatal slaapzakje te moeten aanschaffen in verschillende seizoenen.


Meer ervaringen

Jarenlang veilig doorslapen met deze ene slaapzak

Jarenlang veilig doorslapen met deze ene slaapzak

PUCKABABY® BAG 4 SEASONS is de meest geschikte slaapzak om je kindje jarenlang goed te laten slapen. De zachte materialen en de slanke pasvorm voelen heel aangenaam. De extra geborgenheid stelt je kindje gerust en houdt het langer in slaap. Door de verstelbare lengte is de slaapzak wel 2 jaar lang te gebruiken, dag en nacht. In een handomdraai ga je van winter-, naar herfst-, lente- en zomer slaapzak. Voor elke temperatuur heb je de meest veilige en comfortabele slaapzak bij de hand. Je zorgt er direct voor dat je kindje niet te warm of te koud slaapt. Met één aanschaf ben je jarenlang verzekerd van goed en veilig slapen.

GEBORGENHEID GEEFT RUST

GEBORGENHEID GEEFT RUST

Het gemis aan bescherming en warmte veroorzaakt onrust bij je kindje. De Bag 4 Seasons is een slaapzak die aan het hele lijfje goed aansluit en heeft zelfs wantjes voor de koude vuistjes. De slanke pasvorm en zachte materialen voorkomen dat je kleine uk zich in zijn bedje ‘onbehaaglijk en verloren’ voelt. Deze slaapzak maakt het inslapen gemakkelijker en houdt de rust langer vast. Je kindje kan zich niet bloot woelen en rolt minder gemakkelijk om. De extra geborgenheid van de Bag 4 Seasons bevordert de diepe slaap. Je kindje slaapt langer en wordt uitgerust wakker. Lees meer ›

Bag 4 Seasons

 • 4 slaapzakken in 1
 • In lengte verstelbaar
 • Jarenlang slaapplezier
 • Luxe uitgevoerd
 • Altijd veilig doorslapen