Ervaringen van andere ouders

"Een fijne gedachte dat hij niet te koud ligt"
Heel handig. Na eindeloos van alles uitproberen, kwam ik per toeval bij jullie uit. Gelukkig is het probleem nu inmiddels verholpen. Hier geen lekkende luiers meer 's nachts. We hebben nu de perfecte combi gevonden in de juiste luier en jullie rompertje.

"haar favo slaapzak minder vaak in de was"
Hey, wat handig bedacht van jullie. Zo heb ik het eigenlijk nooit bekeken. Het is inderdaad niet fijn wanneer Roos haar Pukke slaapzak moet missen. Dan gaat het echt allemaal anders, ongelooflijk. Ik ga deze eens uitproberen (net besteld!) en hoop dat haar favo slaapzak dan minder vaak in de was hoeft!


"heel tevreden"
Via Facebook kwam ik bij dit rompertje-tegen-doorlek. Ik heb er toen eentje besteld en die beviel goed. Heb er dus nog een paar bij besteld. Overigens wel in een maatje groter. Ze vallen namelijk niet echt groot. En omdat dat onderste gedeelte niet echt goed mee geeft, is een maatje groter makkelijker met aankleden. Ben in elk geval heel tevreden.

"gaat nu super goed"
Mijn dochtertje wordt gelukkig niet meer wakker 's nachts doordat ze helemaal nat ligt. Het is ongelooflijk hoeveel ze 's nachts lijkt te plassen. We zijn haar veel minder drinken gaan geven, maar dan nog. Het schijnt toch heel normaal te zijn volgens de arts. We doen haar nu de easy up luier aan en daar doen we dan jullie romper overheen. Dit gaat nu super goed. Thanks Puckababy!


"aan een vriendin uitgeleend"
Voor ons zoontje is het helaas niet de oplossing. Die presteert het toch nog om overal overheen en doorheen te plassen. We snappen er niets van. Heeft iemand tips!!?? Ben nu zelfs met volwassenen luiers aan de uitprobeer.... Ik heb mijn puckababy rompers even aan een vriendin uitgeleend, en die is heel tevreden. Dus komt het gelukkig toch nog ergens van pas. Wij zoeken nog even door...

"Geeft toch een gerust gevoel"
Wij waren al fan, en hadden alles al, dachten we.....Totdat jullie met dit rompertje kwamen. Moest ik dus ook hebben. De grootste maat ging nog net. Werkt fijn! Ook overdag, wanneer Thijs wat langer mee op pad moet en ik niet helemaal zeker ben of het allemaal goed gaat, dan gaat de romper aan. Geeft toch een gerust gevoel.


Meer ervaringen

Slecht slapen door luier ongelukjes

Slecht slapen door luier ongelukjes

Je kindje heeft voldoende slaap nodig. De warmte en geborgenheid van alle Puckababy® slaapoplossingen helpen daarbij. Bij een fijn slaapritme spelen herkenning en vertrouwen ook een grote rol. De herkenning van de vertrouwde slaapzak stelt de kleine gerust en werkt als signaal; het weet dat het slaaptijd is. Veel kinderen zijn erg gehecht aan hun vertrouwde slaapzak en reageren niet zo goed op verandering. Zoals een andere slaapzak, wanneer de vertrouwde slaapzak in de was moet.

Een andere oorzaak van het verstoren van de slaap, is het doorlekken van de luier. Luierongelukjes door teveel plas en poep is een heel bekend fenomeen onder enorm veel ouders. De kou en het onaangename gevoel maken je kindje wakker zonder dat het is uitgerust. Bovendien moet de slaapzak wéér in de was. Bij een volgend slaapje zal je kleintje zijn vertrouwde slaapzak moeten missen, waardoor het slapen lastiger wordt. Lees meer ›

Anti-lek romper

  • Anti-Lek gedeelte bestaat uit 3 lagen
  • Badstof + PU + Katoen
  • Voorkomt doorlekken
  • Beschermt textiel
  • Bevordert doorslapen